OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2016. december 18., vasárnap 10:35

A Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2016. december 18., vasárnap (OS) -

    A Szcientológia Egyház Önkéntes lelkészeinek csoportja ismét véradáson vett részt a budapesti Duna Plázában december 16-án. Péntek délután a véradással fejenként 3 emberi életet mentsenek meg.
     A Szcientológia egyház tagjai már 14 éve részt vesznek véradásos akciókban az ország egész részén. Ez a csapat 2002 óta sok ilyen akciót hajtott végre, és több, mint 1000 életet mentettek meg a véradásaikon keresztül.
     Az Önkéntes lelkészek mindenhol ott vannak ahol segíteni kell, árvízeknél, kórházakban, stb. Tevékenységükért nem kapnak semmilyen támogatást, és csak az önzetlen segítő szándékuk mozgatja őket.
     A csapat tagja a több, mint 120-szoros véradó Parragh Lajos, aki ezzel a hozzájárulással kiemelkedik az egész országban is. 43 éve ad vért, és minden alkalmat megragad a véradásra, a "hétköznapi életmentésre".
     Parragh úr a következőképpen foglalta ezt össze: "1973-an katonaként adtam vért, hogy segítsek a bajba jutott embereknek hozzájutni az életmentő vérhez. A gondolataim mindig ott vannak a rászorulónál, ahová a vért szánják és már látom, hogy a vér csepeg az ereibe. Ez nagyon jó érzés!"
     A Szcientológia egyház a társadalmunk problémáinak kezelésében mindig is a frontvonalon lesz, és nem fog visszahúzódni a felmerülő problémák láttán. A Szcientológia működőképes technológiát nyújtva segít megoldani a drogproblémát, oktatási kudarcokat, erkölcsi válságokat, emberi jogi visszaéléseket, és egy utat nyújt egy magasabb létállapot felé.

http://www.szcientologia.org.hu
     Kiadó: Szcientológia Vallási Egyesület Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.