OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. január 9., hétfő 08:33

A Nemzeti Szociáldemokraták közleménye
    Budapest, 2017. január 9., hétfő (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET. FELSZÓLÍTÁS A GAZDAGOKNAK

    A civil szervezet felszólítja a jómódú magyar vállalkozókat, üzletembereket, hogy ne maradjanak érzéketlenek a nehéz időkben: az emberpróbáló rendkívüli hidegben nyissák ki pénztárcáikat, bankszámláikat, segítsenek a szerencsétlen embereken. Vásároljanak meleg ruhát, cipőt, takarókat, kalóriadús élelmiszereket, tüzelőt és haladéktalanul juttassák el a karitatív szervezetekhez, önkormányzatokhoz, hajléktalan szállásokhoz. Felszólítjuk Csányi Sándort, Bige Lászlót, Demján Sándort, Gattyán Ferencet, Széles Gábort, Simicska Lajost, Gyurcsány Ferencet (ők vezetik a leggazdagabb magyarok listáját), hogy adományozzanak! Bár nem tartoznak a leggazdagabbak közé, mint például Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, ám ők is legyenek részvéttel a szerencsétlenek iránt. Soros György ne a migránsokat pénzelje, ne uszítson Magyarország ellen, hanem milliárdokkal járuljon hozzá az elesettek szenvedéseinek enyhítéséhez!
A kiskeresetű emberek, adományozók példát mutattak, a jó módúak hallgatnak. Azonnali intézkedést követelünk az említettektől!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – NEMZETI SZOCIÁLDEMOKRATÁK –  SZILVÁSY GYÖRGY  

     Kiadó: Nemzeti Szociáldemokraták

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.