OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. január 13., péntek 16:32

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. január 13., péntek (OS) -

    Szigetvári Viktor az Együtt partnerségét ajánlotta a momentum mozgalomnak az olimpia-ellenes aláírásgyűjtéshez
Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke levélben fordult Fekete-Győr Andráshoz, a momentum mozgalom elnökéhez, melyben gratulált a mozgalom elindításához. Mindemellett Szigetvári Viktor felajánlotta az Együtt partnerségét a mozgalom által kezdeményezett olimpia-ellenes aláírásgyűjtéshez.
Az Együtt elnöke levelében leírta, hogy mára elengedhetetlenné vált az elmúlt két és fél évtized politikai modelljének megújítása. Az Együtt megalakulásától kezdve ezt tartja céljának. A momentum mozgalom új arcokkal, új ötletekkel tesz a magyar politika megújításáért, éppen ezért az Együtt elnöke gratulált a mozgalom elindításához, és sok sikert kívánt a munkájukhoz!
Szigetvári Viktor arról is tájékoztatta Fekete-Győr Andrást, hogy az Együtt a kezdetektől fogva ellenzi a budapesti olimpiát, hiszen minden egyes erre költött forintnak jobb helye lenne az oktatásban és az egészségügyben. Az olimpia rendezésről egy országos népszavazáson kellett volna kikérni a magyarok véleményét. Ennek eléréséért már korábban is felajánlotta az Együtt más civil, olimpia-ellenes mozgalomnak a partnerségét.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.