2024. április 26. péntek

2017. január 13., péntek 16:32

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. január 13., péntek (OS) -

Szigetvári Viktor az Együtt partnerségét ajánlotta a momentum mozgalomnak az olimpia-ellenes aláírásgyűjtéshez
Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke levélben fordult Fekete-Győr Andráshoz, a momentum mozgalom elnökéhez, melyben gratulált a mozgalom elindításához. Mindemellett Szigetvári Viktor felajánlotta az Együtt partnerségét a mozgalom által kezdeményezett olimpia-ellenes aláírásgyűjtéshez.
Az Együtt elnöke levelében leírta, hogy mára elengedhetetlenné vált az elmúlt két és fél évtized politikai modelljének megújítása. Az Együtt megalakulásától kezdve ezt tartja céljának. A momentum mozgalom új arcokkal, új ötletekkel tesz a magyar politika megújításáért, éppen ezért az Együtt elnöke gratulált a mozgalom elindításához, és sok sikert kívánt a munkájukhoz!
Szigetvári Viktor arról is tájékoztatta Fekete-Győr Andrást, hogy az Együtt a kezdetektől fogva ellenzi a budapesti olimpiát, hiszen minden egyes erre költött forintnak jobb helye lenne az oktatásban és az egészségügyben. Az olimpia rendezésről egy országos népszavazáson kellett volna kikérni a magyarok véleményét. Ennek eléréséért már korábban is felajánlotta az Együtt más civil, olimpia-ellenes mozgalomnak a partnerségét.

Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja