OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. január 16., hétfő 15:13

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. január 16., hétfő (OS) - Nyílt levél a demokrata ellenzék támogatóihoz

    Kedves Barátaim!
Most még van időnk arra, hogy megteremtsük azt az egységet, amely képes lesz legyőzni a Fideszt 2018-ban. De egy dolgot szögezzünk le már elején; ezt a csatát a Jobbik nélkül kell megnyernünk! A demokrata ellenzék válságát látva mind többen gondolják úgy, hogy a baloldali és liberális erők önmagukban képtelenek lesznek megváltoztatni az illiberális rendszert. Korábbi párttársaim, Haraszti Miklós és Kőszeg Ferenc után Medgyessy Péter is úgy nyilatkozott, meg kell egyeznünk Vona Gáborékkal ahhoz, hogy végre megszabadulhassunk Orbán Viktortól.

Mi nem zárkóztunk el attól, hogy szóba álljunk a Jobbik képviselőivel és híveivel egy-egy konkrét, támogatható javaslat kapcsán. Láttuk azt, hogy a karantén politikája kudarc a szélsőjobbal szemben. Ahogy eddig is, ezután is azt valljuk, az érvek ütköztetésével, kemény és őszinte vitában kell meggyőznünk az embereket.  Meg kell mutatnunk, hogy a kirekesztés és gyűlöletkeltés politikája egy olyan zsákutca, amely az egész nemzet jövőjét veszélybe sodorja.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.