OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető


2017. január 19., csütörtök 11:35

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. január 19., csütörtök (OS) - DK: Kisiklott a legdrágább magyar vonat - Vizsgálják ki a Budapest-Esztergom vasútvonal felújítását!

    Minden idők legdrágább magyar vasútfelújítását hozta össze a Fidesz a Budapest és Esztergom közötti vonalon. A ma már 120 milliárd forintos beruházás eddig több problémát okozott, mint hasznot: rendszeresek a késések, a műszaki hibák és a fűtés nélküli vonatok. Tegnap már egy vonat is kisiklott a vonalon és csak a szerencsének köszönhető, hogy senki sem sérült meg. A Budapest-Esztergom vasútvonal a fideszes EU-s közbeszerzések állatorvosi lova.

A Demokratikus Koalíció követeli a kormánytól, hogy vizsgálja ki a Budapest-Esztergom vasútvonal felújítását! Ne csak azzal foglalkozzanak, hogy elég milliárdot tömtek-e a haverok zsebébe, hanem azzal is, hogy működőképes-e minden idők legdrágábban felújított magyar vasútvonala. A DK tudni akarja a kormánytól, hogy ki adott ki működési engedélyt a vonalra és ki írta alá az EU-s pénzek kifizetéséhez szükséges teljesítési igazolást a láthatóan működésképtelen és balesetveszélyes közlekedést eredményező félmunkára!

Varju László
Alelnök
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.