OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 6. hétfő
Ismertető


2017. január 28., szombat 21:07

Szanyi Tibor EP-képviselő közleménye
    Budapest, 2017. január 28., szombat (OS) - Reagálás a Momentum Mozgalom elnökének indokolatlan kirohanására: Csak annak lehet segíteni, aki azt hagyja

    Az Olimpia rendezésének kérdése az első pillanattól megosztja a magyar lakosságot. Ki ne vágyna a dicsőségre, a rendezés lehetőségére? Csakhogy Magyarországnak egy Olimpia rendezése előtt sokkal súlyosabb szociális kérdéseket és társadalmi feszültségeket kell kezelnie, megoldania.

A Momentum Mozgalom aláírásgyűjtésiakcióját több politikai párt is támogatja, hiszen az Olimpia rendezésének időszerűtlenségével a legtöbben egyetértenek. Ezért a pártok, politikusok saját lehetőségeikhez mérten segítik is az aláírásgyűjtés sikerességét.

E céllal tartott sajtótájékoztatót Szanyi Tibor szombat délután a nyugati aluljárónál a Momentum standja előtt, amit a mozgalom szervezőinek előzetesen, továbbá a helyszínen egyaránt jelzett, egyetértésüket pedig nyugtázta.

A Mozgalom helyszínre és alkalomra felvonuló elnöke Fekete-Győr András arrogáns fellépése és a segítségnyújtáshoz való viszonyulása, nemcsak a képviselőt, hanem a többi jelenlévőt is meglepte. "Mélyen elszomorít, mikor valaki az általa kért támogatás mögött hátsó szándékokat feltételez. Így nehéz lesz bármit is elérni, mert csak annak lehet segíteni, aki azt hagyja is. Mindezek ellenére az aláírásgyűjtést a továbbiakban is segíteni fogom." - húzta alá a szocialista EP-képviselő.

     Kiadó: Szanyi Tibor EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.