OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2017. február 8., szerda 15:12

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. február 8., szerda (OS) - A Jobbik Gyurcsánnyal és az MSZP-vel együtt nem szavazta meg a bankok elszámoltatását – Reagálás Z. Kárpát Dániel (Jobbik) nyilatkozatára

    A Jobbik ismét mást mond és mást cselekszik. Amikor a bajba jutott devizahiteles családokról kellett dönteni a parlamentben, akkor Gyurcsánnyal és a szocialistákkal együtt a Jobbik számos politikusa, köztük Vona Gábor sem szavazta meg a bankok elszámoltatását és a forintosítást.
A polgári kormány több mint egymillió családot szabadított meg a devizahiteltől, elszámoltatta a bankokat, forintosította a hiteleket. Ennek köszönhetően ezek a családok összesen ezer milliárd forintot feletti összeget kaptak vissza;  25-30%-kal csökkentek a törlesztő részletek, és ezáltal több százezer otthon menekült meg. Az Otthonteremtési programmal megteremtettük a biztonságos és olcsóbb otthonteremtés feltételeit is.
    
     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.