OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. február 9., csütörtök 13:54

A Magyarországi Szcientológia Egyház Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2017. február 9., csütörtök (OS) -

    A Magyarországi Szcientológia Egyház megdöbbenéssel olvasta Dr. Péterfalvi Attila, a NAIH elnökének megalapozatlan nyilatkozatait és következtetéseit, és különösen felháborodott azon a tényen, hogy egy vezető hatósági tisztviselő csupán a Ripost bulvárlap cikke alapján vonja le következtetéseit és ennek alapján utasít bárkit.

A Szcientológia Egyház mélyen együtt érez a veronai busztragédia áldozataival és hozzátartozóikkal. Az egyház nem kezel semmilyen adatot az áldozatokról és hozzátartozóikról. Úgy véljük, hogy egy ilyen tragédia során minden szervezet vagy személy alapvető kötelessége segíteni azokat, akik fizikailag vagy lelkileg megsérültek. Az egyház katasztrófa-elhárítási csapata évente több tucat helyszínen nyújt segítséget a világ minden részén, és számos elismerést érdemelt ki tisztviselők részéről, akik első kézből szerezték tapasztalataikat, és nem a sajtóból.

Másrészről visszataszító bármilyen médium részéről a segítség eszményének leértékelése, és egy ilyen tragikus eseményt és egy jó szándékú szervezetet arra felhasználni, hogy nagyobb nyilvánosságot érjen el. Mivel az érintett médiumok és a NAIH elnöke is terjesztették a megalapozatlan állításaikat, ezért természetesen számolniuk kell a jogi következményekkel is.

     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.