OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. február 21., kedd 13:06

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2017. február 21., kedd (OS) - A magyar honosítási papírokkal való visszaéléseket is vizsgálni fogja a Nemzetbiztonsági bizottság

    Szinte nem telik el hét anélkül, hogy ne derülne fény újabb és újabb magyar útlevelekkel és vízumokkal elkövetett tömeges visszaélésre. A moszkvai vízumgyár körüli botrány után ma a honosítási papírokkal való visszaélést leplezte le a sajtó.

Súlyos nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel, hogy akárcsak a moszkvai vízum-shopping esetében a csalásokat ezúttal is a magyar hatóságok szeme láttára, rosszabb esetben közreműködésükkel követték el.

Ezért a Nemzetbiztonsági bizottság soron következő ülésének napirendjére veszi ezen újabb botrányos ügy megvitatását. Alapos és teljes körű áttekintés szükséges arról, miként fordulhatnak elő tömeges visszaélések a magyar okmányokkal, és milyen intézkedések szükségesek azok megelőzése érdekében!

Molnár Zsolt
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.