2024. április 26. péntek

2017. február 26., vasárnap 12:12

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. február 26., vasárnap (OS) - A baloldali iszapbirkózás Fóton folytatódik

Miközben a baloldal törpepártjai egymás legyőzésével vannak elfoglalva, a Jobbik következetesen készül a 2018-as országgyűlési választásra. Továbbra is minden lehetséges eszközzel küzdünk a fideszes korrupciós ügyek ellen, amilyen a Dunakeszi Úthálózatért Közalapítvány 1,7 milliárd forintja, vagy Fót a Hungária Zrt.-be fektetett, majd eltűnt 1 milliárd forint is, és amely ügyekben a Jobbik tett először érdemi feljelentést. A Fidesz legyőzésére egyedül a Jobbik képes, miközben a baloldal pártjai láthatóan már a választókerületben is feladták a választási győzelmet, és már csak saját pozíciójuk megőrzése lebeg a szemük előtt, amelyhez csak a többi baloldali pártot akarják legyőzni.

Varga Zoltán Péter, a Jobbik választókerületi elnöke és Merkwart Krisztián, a Jobbik választókerületi szervezője
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom