OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. március 6., hétfő 08:54

A VOLÁN Egyesülés Caritas Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. március 6., hétfő (OS) - Megkezdte működését a VOLÁN Egyesülés Caritas Alapítvány

    2017. február végén bejegyzésre került a VOLÁN Egyesülés Caritas Alapítvány (rövid neve: VECA), melyet a VOLÁN Egyesülés azzal a céllal alapított, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek részére biztosítsa iskoláztatásuk anyagi hátterét és az egészséges életmódra nevelés, a rendszeres testmozgás lehetőségét.

Kiemelt cél a baleset következtében elszenvedett szociális és egészségügyi hátrányok hatásainak kiküszöbölése, a szükséges rehabilitáció elősegítése és rekreációs programok szervezése. A családsegítés, a könnyebb életkezdés elsősorban a VOLÁN Egyesülés tagszervezeteinek válik elérhetővé, de a rászorultság elbírálásánál nem feltétel a tagság.

A VOLÁN Egyesülés Caritas Alapítványt Kocsis Korinna, Kurátor, általános képviseleti joggal, önálló jogkörrel képviseli, ezzel folytatva a családi hagyományokat, mivel szülei is a VOLÁN kötelékében töltötték el aktív éveiket. Korinna 2016-ban elnyerte Lengyelországban az Európa legszebb hölgye címet, valamint aktív szerepet vállalt gyermekekkel kapcsolatos karitatív feladatokban. Széles körben ismert és elfogadott személyisége nagymértékben hozzájárul majd az Alapítvány sikeres működéséhez.

                             VOLÁN Egyesülés
                          www.volanegyesules.hu
1066 Budapest, Teréz krt. 38.-Levelezési cím: 1391 Budapest,Pf. 221.
           Telefon: +36 (1) 428 2150 - E-mail: titkarsag@ve.hu

     Kiadó: VOLÁN Egyesülés Caritas Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.