OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. március 27., hétfő 10:11

Az Egyesület a Római Partért közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. március 27., hétfő (OS) - A Római parti gát nyomvonalával  kapcsolatosan a III. kerületi ellenzéki pártok helyi népszavazást kezdeményeztek!

    Ezt a kezdeményezést nem értjük és véleményünk szerint sem jogilag, sem tartalmilag nem lehet ilyen kezdeményezést a kerületben elindítani. Amúgy pedig érdekesnek találjuk, hogy hirtelen minden pártnak szívügye lett a Római , holott évtizedekig nagy ívben elkerülték a Rómaival történő foglalatoskodást.

De miről is szólna a népszavazás:

- Egyes honfitársaiknak jár teljeskörű árvízvédelem, más honfitársaiknak nem?- Egy adott nyomvonalon védett fákat ki lehet vágni, másik nyomvonalon a magról nőtt fák védendőek?
- A 44 milliárd forintos parti ingatlanvagyon maradhat árvízvédelem nélkül? Ki vállalja ezért a felelősséget? Ez már felveti a hűtlen kezelés kategóriáját is!
- A parti ingatlanok komoly része állami, közösségi tulajdonban van!
- A parton folytatódhat az árvízvédelem nélkül a Római hagyományos értékeinek a felszámolása! Kinek kellenek víz alatti csónakházak, szállodák, vállalati üdülők, sportlétesítmények, családi házak!
Belegondolt ebbe valaki vagy csak habzó szájjal szól a propaganda, hogy minek építkeztek oda! Egyszerű a válasz!
- Jogszerűen építkezett mindenki a partra engedéllyel és komoly adókat fizetve járulnak hozzá a kerületi és országos adóbevételekhez! Talán nem kellene a megsemmisítésükre törekedni!

     Kiadó: Egyesület a Római Partért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.