OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2017. április 28., péntek 11:30

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. április 28., péntek (OS) - DK: Orbán ne játsszon istent, nem mondhat halálos ítéletet az idősek fölött

    Az Orbán-kormány egyre mélyebbre süllyed az embertelenségben: sajtóinformációk szerint hiába válik elérhetővé Magyarországon is 15 új, fejlett onkológiai gyógymód, szakmai források szerint csak 75 éves korig fogja kifizetni az egészségpénztár. Orbán Viktor nyíltan és egyértelműen azt üzeni az idősebb generációknak, hogy rájuk már nincs szükség, nekik nem jár a gyógyulás, az egész életen át befizetett adót pedig nagyon szépen köszöni, majd elkölti stadionra és sertéstelepre.

A Demokratikus Koalíció szerint vérlázító és megengedhetetlen, hogy 75 év felett nem jár az új kezelés a rákos betegeknek! A DK szerint a megfelelő kezelés megtagadása egy rákos betegtől egyenlő a halálos ítélettel. Orbán Viktor láthatóan már tényleg azt hiszi, hogy istent játszhat és a hatalmával visszaélve emberek életének vethet véget. A DK Balog Zoltán emberi erőforrások miniszteréhez fordul, hogy megtudja: mikor áll el a kormány a gyomorforgató tervétől? Mert hogy el fog állni, el kell állnia, az egészen biztos.

Oláh Lajos
Országgyűlési képviselő
Demokratikus Koalíció
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.