OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2017. április 30., vasárnap 08:41

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2017. április 30., vasárnap (OS) - Elhallgatás, hazugság és félrevezetés valós tartalmú Nemzeti konzultáció helyett. Völner Pál országgyűlési képviselő, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a közszolgálati feladatú Kossuth Rádió szerint azt közölte, hogy a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényjavaslatot csak olyan szervezetek bírálják, amelyek a migránsok betelepítése és a határok megnyitása mellett állnak ki. A közlés valótlan, és erről személyesen Völner Pál is tudhat. Ha fontosabb forrásokból nem is akar a ténnyel szembesülni, az ABOSZ elnökének egy az ő címére is, még április 19-én elküldött elektronikus levelében is olvashatott róla.

    Az országgyűlési képviselőkhöz írt körlevél tárgya ez volt: Civil törvény a társadalom érdekében, vagy "a győztes mindent visz, ellenőriz és mindenbe beavatkozik" alapon.

A Kormány egy Nemzeti konzultációban megkérhetné a népet, sorolják be, mi lehet veszélyesebb a nemzetbiztonságra a felsoroltak közül:
- a külföldről támogatott párt (hatalmi helyzet szerint),
- a külföldről támogatott pártalapítvány,
- a külföldről támogatott legfontosabb hatáskörű közjogi tisztségviselők (mint Magyarország miniszterelnöke, az Országgyűlés elnöke, a legfőbb ügyész, az országgyűlési képviselők stb.),
- a magyar mellett egyéb (sőt, ismeretlen) állampolgársággal is rendelkező közjogi tisztségviselők,
- a külföldről támogatott civil szervezet.

Ha merik, a törvényjavaslatukról szóló végleges döntés előtt kérdezzék meg a népet!

Pós Péter, az ABOSZ elnöke

     Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.