2024. április 23. kedd

2017. április 30., vasárnap 08:41

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2017. április 30., vasárnap (OS) - Elhallgatás, hazugság és félrevezetés valós tartalmú Nemzeti konzultáció helyett. Völner Pál országgyűlési képviselő, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a közszolgálati feladatú Kossuth Rádió szerint azt közölte, hogy a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényjavaslatot csak olyan szervezetek bírálják, amelyek a migránsok betelepítése és a határok megnyitása mellett állnak ki. A közlés valótlan, és erről személyesen Völner Pál is tudhat. Ha fontosabb forrásokból nem is akar a ténnyel szembesülni, az ABOSZ elnökének egy az ő címére is, még április 19-én elküldött elektronikus levelében is olvashatott róla.

Az országgyűlési képviselőkhöz írt körlevél tárgya ez volt: Civil törvény a társadalom érdekében, vagy "a győztes mindent visz, ellenőriz és mindenbe beavatkozik" alapon.

A Kormány egy Nemzeti konzultációban megkérhetné a népet, sorolják be, mi lehet veszélyesebb a nemzetbiztonságra a felsoroltak közül:
- a külföldről támogatott párt (hatalmi helyzet szerint),
- a külföldről támogatott pártalapítvány,
- a külföldről támogatott legfontosabb hatáskörű közjogi tisztségviselők (mint Magyarország miniszterelnöke, az Országgyűlés elnöke, a legfőbb ügyész, az országgyűlési képviselők stb.),
- a magyar mellett egyéb (sőt, ismeretlen) állampolgársággal is rendelkező közjogi tisztségviselők,
- a külföldről támogatott civil szervezet.

Ha merik, a törvényjavaslatukról szóló végleges döntés előtt kérdezzék meg a népet!

Pós Péter, az ABOSZ elnöke

Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége