OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető


2017. május 11., csütörtök 14:31

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. május 11., csütörtök (OS) - A CÖF-CÖKA kíváncsian várja a Magyar Nemzet főszerkesztőjének írt kérdéseire a válaszokat. Eltelt három hét és a Főszerkesztő Úr hallgat. Nyílt levelünkben leírt kérdések pedig nyilván érdeklik a Magyar Nemzet és a vele tandemben működő Hír TV nézőit is.

    Türelmünknek vége szakadt, mert válasz helyett a Magyar Nemzetben ismét a CÖF állami vállalatokkal történő támogatását firtatják.
Tudatjuk, hogy a tegnapi napon MTI OS közleményt adtunk ki, amelyben a Főszerkesztő Úrnak írt kérdéseinket kiegészítettük újabbakkal, többek között utalva a JOBBIK és Szávay István Parlamentben történt mantrázós kérdésére is. Mellékeltük az Átlátszó hírportál JOBBIK-ról és alapítványairól készült elemzését.
Meglepetéssel vesszük tudomásul, hogy egy olyan régi, patináns lap, mint a Magyar Nemzet a körülötte folyó eseményekről, így az MTI-ben közreadott közleményekről sem vesz tudomást.
A CÖF-CÖKA vezetősége Szávay úr kérdésére adott államtitkári választ kiegészítve közölte, hogy 2010-2016-ig állami vállalattól támogatást nem kapott.
Üzenjük Főszerkesztő Úrnak, hogy a Magyar Nemzet sokáig fennállt nimbuszát egyoldalú hírek közlésével tovább ne rombolja.
21 nap után is türelemmel várjuk tényfeltáró újságíróinak a JOBBIK pártalapítvány átvilágított elszámolásainak nyilvánosságra hozását. Örömmel töltene el bennünket és nyilván az MN tisztelt olvasóit, ha a pártalapítvány által támogatottak körét is megismerhetnénk, együtt a nekik nyújtott pénzügyi támogatásokkal.
CÖF-CÖKA vezetősége

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.