OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető


2017. május 23., kedd 15:46

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2017. május 23., kedd (OS) - A szocialisták hiteltelenek, ők vették el a 13. havi nyugdíjat – Reagálás Korózs Lajos (MSZP) nyilatkozatára

    A szocialisták teljesen hiteltelenek, Korózs Lajos, Botka László és a többi szocialista voltak azok, akik megszavazták egy havi nyugdíj elvételét. A szocialisták mindig csak átverték és kihasználták a nyugdíjasokat. Fűt-fát ígértek nekik, aztán több mint duplájára emelték az élelmiszerek áfáját és az áram árát, háromszorosára emelték a gáz árát, azután vizitdíjat, kórházi napidíjat és nyugdíjadót akartak bevezetni.
A nyugdíjasok ma számíthatnak a kormányra. A Fidesz kormányzása óta a nyugdíjak vásárlóértéke nő, minden évben garantált az inflációkövető nyugdíjemelés. Emellett rezsicsökkentést hajtottunk végre és csökkentettük a legfontosabb élelmiszerek áfáját, amivel újabb tízezreket spórolhatnak meg a nyugdíjasok.
Ha az MSZP-t valóban érdekli a nyugdíjasok sorsa, akkor támogassa a 2018-as költségvetést, amely jövőre is biztosítja a nyugdíjak vásárlóértékének megőrzését, a 3%-os nyugdíjemelést, az élelmiszerek áfacsökkentésének folytatását. Sőt, a jó gazdasági növekedésnek köszönhetően nyugdíjprémium kifizetésével is számol.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.