OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2017. május 26., péntek 14:11

A rák ellen az emberért a holnapért! Társadalmi Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. május 26., péntek (OS) - Felvirágoztuk az országot egészséggel

    KÖSZÖNJÜK, hogy velünk tartottak!

Sikeresen zárult május 22-én a KÖNNYEK HELYETT… tarts velünk és szűrőkamionunkkal! 1%-os társadalmi célú kampányunk. A több szinten zajló kampány kiemelt eseménye volt a három helyszínes szűrőkamionos program, amelyben több százan vettek részt szájüregi- és bőr rákszűréseinken Budapest IX. kerület Ferencvárosban, Gyomaendrődön és Pécsen. Szakmai védnökként önkormányzatok polgármesterei és egészségügyért felelős alpolgármesterei álltak mellénk, biztosították a helyszínt, együttműködő partnerként civil szervezetek, egyéni segítők, szakorvosok tartottak velünk a szűrőfeladatok megvalósításában.

Mindenkinek joga van tudni, mit tehet saját magáért és miben kérhet szakavatott segítséget - ezt az üzenetet hordozta kampányunk, amelyet széles körben sikerült is eljuttatnunk az egészségtudatosan
élő emberekhez. Hisszük: ma már nélkülözhetetlen, hogy minél többen felismerjék, milyen fontos a betegségek - különösképpen a rákbetegség - megelőzésének ismerete, életvitelszerű alkalmazása.

Öröm számunkra, hogy a szűrőrendezvények ideje alatt a résztvevők közül többen is felajánlották a későbbiekre nézve önkéntes segítségüket.
Ez azt is jelzi, hogy vannak szép számban elkötelezett emberek, akiknek a saját egészségük mellet embertársaik állapota is fontos.Az eseményekről tudósítások, képek a rakellen.hu weblapon olvashatók.

Terveink szerint folytatjuk a szűrőkamionos programokat ősszel.

     Kiadó: A rák ellen az emberért a holnapért! Társadalmi Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.