OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2017. június 2., péntek 07:16

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2017. június 2., péntek (OS) - A reális zöldek üdvözlik, hogy USA kilépett a Párizsi Klíma egyezményből. Aki hisz Isten törvényeiben, tisztában van azzal, hogy a TEREMTŐ nem tévedett, a széndioxid nem káros anyag.

    Az EMBER életfunkciója nem környezetszennyező.
A széndioxidnak nagy szerepe van a növények életében. A zöld levelű növények napfény és a bennünk található klorofill katalitikus hatása folytán a levegő széndioxid tartalmából cukrot állítanak elő oxigén egyidejű felszabadulásával. A növények nappal széndioxidot fogyasztanak és oxigént termelnek.
A globális felmelegedés, egy olyan hazugság, amelynek célja a civilizáció lerombolása! A széndioxid, korunk legnagyobb tudományos botránya!
Klímaváltozás mindig is volt és lesz!
Az utóbbi két évtizedben 20 alkalommal rendeztek az ENSZ égisze alatt klímakonferenciát, és a párizsi lett az eddigi tárgyalássorozatok mélypontja, ugyanis klímaváltozás megelőzését tűzték zászlójukra a szervezők.
Az éghajlat természetes okok miatt változik. A széndioxid nem káros anyag. Nem a széndioxid okozza a melegedést, hanem a melegedés váltja ki a széndioxid koncentráció emelkedését. A széndioxid légtrágya!
A magyar Kormány ATOM-SZÉN-MEGÚJULÓ energiapolitikai forgatókönyve megelőzte Trump bejelentését, az Országgyűlés hozzájárulása a hazai szélkerék teljesítmény növekmény befagyasztásához is.      
A megújuló energiák mértéktelen alkalmazása járul hozzá az időjárási szélsőségek kialakulásához és leginkább a villanyszámla növekedéséhez.

Juhos László, elnök

     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.