OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. június 21., szerda 12:27

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. június 21., szerda (OS) - A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány 2017-ben 65, szociokulturálisan hátrányos helyzetű, magyarországi és határontúli, felső tagozatos és gimnazista gyermekeknek kínál térítésmentes részvételi lehetőséget természettudományos és művészeti tehetséggondozó, valamint önismereti nyári táboraiban. A tábori nyílt napokon közismert, inspiráló személyek is együtt dolgoznak a gyerekekkel: Horváth József, hétköznapi roma hős közéleti díjas molekuláris genetikus, Müller Péter Sziámi költő, énekes, valamint Danny Bain zenés mesemondó érkezik idén. A nyílt napra szeretettel várjuk a sajtó képviselőit is. Bővebb információ a messzehangzo.hu oldalon található.

    A Kecskemét melletti helyszínen júliusban megrendezett kéthetes tematikus táborokban szakképzett pedagógusok és önkéntesek segítségével biztosítjuk a gyermekek számára az önképzés és a tehetségfejlesztés lehetőségét.
A képzőművészeti, dráma és természettudományos táborok témája 2017-ben a Föld és Tűz őselemek. A közös, egész tábort összefogó programok mellett a gyerekek érdeklődésük szerint biológia-földrajz, fizika-kémia, dráma, zene-tánc és képzőművészeti műhelyekre bontva, az adott terület egy-egy jeles képviselőjének vezetésével egész hetes projektmunkát folytatnak, melyek bemutatására a hazautazás előtti napon kerül sor. A 15 fős Csapatmunka tábor célja, hogy olyan közösséget teremtsen, ahol a fiatalok megtapasztalhatják a csapat, az együttműködés, a MI erejét, és ezen belül kibontakoztathatják a bennük rejlő egyedi ötleteket.

     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.