OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 20. hétfő
Ismertető


2017. június 22., csütörtök 15:35

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány közleménye
    Budapest, 2017. június 22., csütörtök (OS) - Nagy sikerrel mutatkoztak be a Be Smart! - Hungarian e-Health Day keretében Düsseldorfban a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) 6. Be Smart versenyét megnyerő fővárosi startupok, az EVA, a Mindtech, a Pulmoment és a webflow.dental. Magyarország Düsseldorfi Főkonzulátusa, a BVK, a Bay Zoltán Intézet, a B. Braun és az NRW Invest közös rendezvényének június 22-én a düsseldorfi Factory Campus adott otthont.

    A startupok pitch versenyen mutatták be újító egészségügyi megoldásaikat. "Nehéz dolga volt a zsűrinek, hiszen olyan rendkívül innovatív és kreatív ötleteket prezentáló startupok közül kellett kiválasztani a nyerteseket, akik a BVK előválogatásán már a legjobbnak bizonyultak" – mondta Szegner Balázs, főkonzul.  
Az 1. helyezett Mindtech és a 2. helyezett Pulmoment részvételi lehetőséget nyert egy high tech befektetetők szervezésében megvalósuló B. Braun workshopon. A Mindtech emellett Factory Campus tagsággal is gazdagodott.
"A magyar főkonzulátus és a BVK által szervezett eseményeken megmutatkozott, milyen nagy potenciál rejlik a magyar startupokban"- Elena Matekina, az NRW Invest képviselője. Christopher Böffel, a versenyt szponzoráló B. Braun alelnöke elmondta, hogy a nagy cégek különböző módokon segítik a startupokat: tanácsadással, finanszírozással és a termékek/szolgáltatások piacra vezetésének támogatásával.
A BVK a világ erős startup ökoszisztémával rendelkező nagyvárosaiban biztosít kapcsolatépítési lehetőségeket a kiemelkedő startupok számára.

     Kiadó: Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.