OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 13. szombat
Ismertető


2017. július 31., hétfő 15:14

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. július 31., hétfő (OS) - A baloldal kormányzása alatt nem az állami cégvezetők bérét, hanem a nyugdíjakat csökkentette – reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozatára

    A baloldal ismét kettős mércét alkalmaz. Saját kormányzásuk alatt eszükbe se jutott az állami cégvezetők bérét csökkenteni, nem volt ritka a havi 5 milliós, 7 milliós vagy ennél is magasabb fizetés, miközben a nyugdíjasoktól elvettek egy havi nyugdíjat, a közszolgáktól egy havi bért. A  népszavazás kezdeményezésére vonatkozó jogszabályok egyértelműek,  a magyar emberek majd eldöntik, hogy legyen, vagy ne legyen népszavazás.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.