OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. július 31., hétfő 18:43

Az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. július 31., hétfő (OS) - Az Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány mentorprogramot hirdet fiatal karmestereknek és zeneszerzőknek a 2018, 2019 és 2020-as évekre.

    A program vezető professzora Eötvös Péter (zeneszerző, karmester) és Vajda Gergely (zeneszerző, karmester). Minden munkaperiódusra meghívunk rajtuk kívül neves professzorokat és hangszeres művészeket. A programban való részvételt az Art Mentor Foundation Lucerne támogatja, a kiválasztott fiatal művészek részére az Eötvös Péter Alapítvány biztosítja az utazási- és szállás-költségeket, valamint a térítés nélküli részvételt a meghirdetett kurzusokon és programokban. A mentorált résztvevők ezen kívül egyéni konzultációkon vesznek részt managerekkel, zenekarvezetőkkel, fesztiváligazgatókkal, kommunikációs szakemberekkel, valamint lehetőségük nyilik nagy koncerttermek, operaházak látogatására és személyes kapcsolatok kialakítására is.

Az Eötvös Péter Alapítvány a mentori év végére egy teljes portfóliót állít össze a résztvevők részére, amely tartalmaz portréfotókat, hang- és video-felvételeket, interjúkat, ajánló leveleket és egyéb promóciós anyagokat.

A mentorált év utáni évben a zeneszerző résztvevők lehetőséget kapnak együttesekkel és nagyzenekarokkal saját művük bemutatására, illetve a karmesterek  zenekari koncertprogram vezénylésére.

A mentorprogram évenként 2 zeneszerzőt és 2 karmestert fogad.

Jelentkezési határidő: 2017. október 31.

További információk és részletes kiírás: www.eotvosmusicfoundation.org


     Kiadó: Eötvös Péter Kortárs Zenei Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.