OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2017. augusztus 4., péntek 13:57

A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 4., péntek (OS) - A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány Országos Hulladékvadászat eseménysorozatot hirdet. Cél a lakosság aktivizálása.

    A Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány (későbbiekben JÖN Alapítvány) 2017 májusában került bejegyzésre. A Hulladékvadász - hulladék témájú környezetvédelmi hírportál szerkesztősége hívta életre a szervezetet, amely későbbiekben az oldal üzemeltetéséért felel.

A környezetvédelmi alapítvány egyik célja az illegális hulladéklerakók feltérképezésén túl a lakosság környezettudatosságának növelése.

A beérkező bejelentéseket regisztrálják, rendezik, továbbküldik az illetékes önkormányzatoknak. Illetve a későbbiekben hulladékszedő, terület tisztító kampányokat szervez. Ezzel is segítve a hivatalok munkáját az illegális hulladéklerakók felszámolásában.

Legyen élhetőbb, tisztább és környezettudatosabb Magyarország!

http://hulladekvadasz.hu/
http://jonalapitvany.hu/

     Kiadó: Jövő Öko-Nemzedéke Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.