OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2017. augusztus 10., csütörtök 15:42

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 10., csütörtök (OS) - Botka üres kettősbeszédet folytat, miközben a kerítés lebontására készül – Reagálás Botka László (MSZP) kijelentésére

    Bármilyen kettős beszédet is folytat Botka László, tudjuk, hogy az nem más, mint szemfényvesztés. A valóság az, hogy az MSZP és Botka László minden erejével arra készül, hogy lebontsa a határvédő kerítést és bevándorlókkal árassza el Magyarországot. Botka először a Reutersnek adott interjúban ismerte el, hogy ha a szocialisták kerülnek hatalomra, akkor azon lesznek, hogy minél gyorsabban lebontsák a kerítést, majd erre Brüsszelben személyesen is konkrét ígéretet tett.
Csak arra van garancia, hogy amíg a Fidesz-kormány hivatalban van, a déli határokat védő kerítés állni fog, tovább harcolunk a betelepítési kvóták ellen, és továbbra is mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük a magyar emberek biztonságát.

Hidvéghi Balázs kommunikációs igazgató
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.