OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2017. augusztus 17., csütörtök 20:09

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. augusztus 17., csütörtök (OS) - Liberálisok: Brutális, gyáva terrorakció történt Barcelonában

    A Magyar Liberális Párt megdöbbenéssel értesült a Barcelonában történt gázolásról, amelynek legalább három halálos áldozata és húsz sérültje van. A Liberálisok együtt éreznek a támadás áldozatainak hozzátartozóival és mielőbbi jobbulást kívánnak a sérülteknek. Bízunk benne, hogy a brutális és gyáva akciót követő túszejtésnek nem lesznek újabb áldozatai, és a tetteseket mielőbb sikerül elfogni. A Magyar Liberális Párt szerint Európában fokozni kell a terror elleni küzdelmet, és mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az emberek biztonságba érezhessék magukat a kontinensen. Az Európai Uniónak közös erővel kell megállítani a terrorizmust és a terroristákat, meg kell akadályozni, hogy ehhez hasonló szörnyűség bármikor újra előfordulhasson.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.