OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. szeptember 19., kedd 13:20

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. szeptember 19., kedd (OS) -

    A televíziós interjú "én magam" és a "fel fogom vetni a Közgyűlésben" csak úgy értelmezhetőek, hogy a főpolgármester maga próbál népszavazást kezdeményezni. Természetesen ezzel a címmel hozta le a hírt az ellenzéki elfogultsággal nem vádolható MTI is, és egy hét alatt a főpolgármesternek, a kommunikációs igazgatójának, valamint a Főpolgármesteri Hivatal további 850 dolgozójának nem jutott eszébe ezt a "félreértést" legalább egy rövidke kis közleményben helyreigazítani.

A váratlan ás abszurd fordulatra csak egyetlen racionális magyarázat van: a főpolgármestert a parti ingatlantulajdonosok megbízásából elrabolták a földönkívüliek, és kicserélték egy replikánsra. Tarlós István jólléte miatti aggodalmunkban, az Együtt felszólítja a rendőrséget, hogy minden rendelkezésre álló erőforrást felhasználva vizsgálják ki az ügyet.

Pataki Márton
az Együtt budapesti elnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.