OS Országos Sajtószolgálat
2018. szeptember 26. szerda
Ismertető


2017. október 13., péntek 12:08

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2017. október 13., péntek (OS) - Az MSZP elárulta, a Jobbik segíti a bajbajutottakat

    Miután az MSZP elárulva a saját szavazóit is lepaktált a Fidesszel, hogy nem hajlandó vitanapot kezdeményezni, vagyis nem hajlandó szembeszállni az Orbán-rendszerrel, a Jobbikra, mint egyetlen kormányváltó erőre hárult a felelősség, hogy megvédjük a népet a kormány túlkapásaival szemben, jelen esetben a hitelkárosultak tekintetében. Bár az MSZP fegyverletételével még tovább szűkült az ellenzék mozgástere, ebben a helyzetben sem hagyhatjuk magára a Fidesz-MSZP bankárpolitikájának áldozatait, ezért a Jobbik frakcióelnöksége soron kívül döntött a devizahiteles parlamenti vitanap támogatásáról, hiszen egyedül a Jobbiknak van teljeskörű programja a devizahitel-károsultak megsegítésére, helyzetük végleges rendezésére. Amíg az MSZP a Fidesz, a Jobbik továbbra is a nép pártján áll.

Z. Kárpát Dániel, országgyűlési képviselő, a Jobbik alelnöke

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.