OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. október 27., péntek 12:47

A Cigány Önkormányzatok és Civil Szervezetek Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2017. október 27., péntek (OS) -

    Magyarország számíthat a Cigány Önkormányzatok és Civil Szervezetek Országos Egyesületére

A CÖCE országos elnöksége megtartotta soron következő tanácskozását, ahol kifejezték álláspontjukat a 2018-as parlamenti választásokkal kapcsolatosan. A CÖCE fontosnak tartja minden jobboldali elkötelezettséggel, ideológiával bíró roma szervezet, vezető, tag együttműködését a minél sikeresebb, eredményesebb választások érdekében, a regnáló kormánypárti erők, újbóli kormányalakításának megteremtését.
Az elnökség véleménye szerint, nincs más út a hazai cigányság előtt, mint összefogni, és bebizonyítani, hogy erőforrás a magyarországi cigány közösség, melyet leginkább úgy tud bemutatni, ha szavazatait, összehangoltan, a regnáló kormányra, és szövetségesei jelöltjeire adja le.
A CÖCE vezetősége elkötelezett abban, hogy támogatja a kormány azon törekvését, melyben szabadságunkat, nemzeti értékeinket, társadalmi békénket védő, nemzeti konzultációban kiteljesedő szándéka áll!
Az elnökség egyben felkérte Ajtai Tibor elnököt, hogy folytassa tovább országjáró munkáját, és tájékoztassa az érdeklődő választópolgárokat a minket is nagymértékben érintő, sorsunkat alakító tervekről, döntésekről.
Végül az elnökség arról is döntött, hogy a CÖCE kötelessége minden olyan ügyben felszólalni, megnyilvánulni, ami országunk, nemzetünk számára sorsfordító, vagy életünket nagymértékben befolyásoló hatásokat hozhat. Magyarország számíthat a CÖCE-re!

Dunapataj 2017.10.25

Ajtai Tibor
CÖCE elnöke

     Kiadó: Cigány Önkormányzatok és Civil Szervezetek Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.