OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. november 3., péntek 15:20

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. november 3., péntek (OS) - Dr. Latorcai Csaba nyitotta meg az egri Zsolnay-kiállítást.

    Hazánk ma ismét egy nagy korszak kapujában áll. Esélyt kapott arra, hogy a Zsolnay-gyár történetéhez hasonló lendületes fejlődési pályát fusson be. A Magyar Kormány célja, hogy hosszú ideig fennmaradjanak azok a gazdasági keretek, amelyekben kedvező körülmények között lehet elindítani és fejleszteni a vállalkozásokat – emelte ki Latorcai Csaba.

Az egri Kepes Intézet kiállítása egy olyan örökséget tesz élővé, amely értékes művészeti tárgyakat, a képzőművészet maradandó értékeit képviseli. Fontos, hogy minél több hasonló tárlat, múzeumi program hozza közelebb az emberekhez Magyarország kulturális értékeit – zárta beszédét a helyettes államtitkár.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.