2024. április 20. szombat

2017. november 6., hétfő 09:39

Az Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége közleménye
    Budapest, 2017. november 6., hétfő (OS) - Most biztos forrásból tudhatja meg, miért nem fontos az Ön egészsége a törvényhozóknak! Miért nem fontos nekik nemcsak Ön, hanem az allergia valós okainak feltárása, a közvélemény előtti bemutatása, és persze a parlagfű visszaszorítása sem! Különleges alkalom a tényfeltáró újságírók számára, hogy mindeddig gondosan titkolt, megbízható információkat szerezhessenek egy a népesség negyedét érintő betegségkör közvetlen kiváltó okainak hátterében húzódó gazdasági és politikai érdekviszonyokról. Amennyiben léteznek még a közérdekekkel is foglalkozni merő újságírók, ott a helyük az Allergia-Parlagfű Kerekasztal következő, nyilvános ülésén.

Bővebb tudnivalók az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságánál. Tel.: 36 (1) 441-5052

Mottó:
Demokráciákban a média ugyan nem törvényes hatalmi ág, de a mindenkori hatalom legfőbb ellenőre lehetne.
(Ha elég bátor!)

Vizsgáljuk meg, miként működik a magyar népesség negyedét érintő kérdéskörben a demokrácia!
Jelző nélküli, liberális, már illiberális, vagy már nem is demokrácia?
Esetleg a demokrácia már csak a népesség fél százalékát sem kitevő politikai osztály körein belül működik, következmények nélküli játékként, önképzőköri színdarabként?

Illene közölniük velünk, hogy mire számíthatunk!
Nekünk, a politikai osztályon kívül élő csaknem teljes népességnek már coki?

A valós háttér helyett:

Pós Péter