OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2017. december 2., szombat 12:12

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 2., szombat (OS) - Liberálisok: Solymár lehet a példa az Orbán-kormány leváltására

    A solymári időközi választáson a Magyar Liberális Párt is Kárpáti Zsuzsanna független jelöltet támogatja. A Liberálisok szerint a december 10-én esedékes választás alkalmat nyújt arra, hogy bebizonyítsuk, a demokratikus ellenzék közös erővel képes lehet megállítani a Fideszt. Kárpáti Zsuzsanna kiváló jelölt, a Liberálisok Pest megyei szervezete pedig mindent megtesz majd azért, hogy a DK, az Együtt, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd támogatását már korábban elnyerő politikus minél jobb eredményt érjen el Solymár 6-os  számú választókörzetében. Ez az együttműködés lehet az első lépés az Orbán-kormány leváltásához szükséges egység megteremtéséhez. Miután a kormánypárti jelölt 2014-ben 62 százalékot ért el a választókerületben, nagyszerű eredmény lenne a fordítás. A Liberálisok bíznak benne, hogy ez sikerülni is fog.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.