OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2017. december 5., kedd 11:02

A Gyermekétkeztetési Alapítvány közleménye
    Budapest, 2017. december 5., kedd (OS) - Mikulásvonat hoz a fővárosba december 6-án nehéz körülmények között élő nyársapáti, jászkarajenői és ceglédi gyerekeket.

    A Gyermekétkeztetési Alapítvány akciójának keretében a MÁV segítségével indított vonaton maga a Mikulás üdvözli a kisiskolásokat, akik érkezésük után ebédet kapnak, majd a Fővárosi Nagycirkusz délutáni előadásán vesznek részt, számos fővárosi társukkal együtt.  Az alapítvány azt vallja, hogy a nélkülözők körében a minőségi éhezésen túl az ingerszegény környezet kártételei ellen is fel kell vennie a küzdelmet, ezért az ünnep közeledtével minél több szegénységben élő gyermek számára szeretne maradandó élményeket szerezni.
     Kiadó: Gyermekétkeztetési Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.