OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. január 11., csütörtök 17:19

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2018. január 11., csütörtök (OS) - Olyan kormány még nem volt, amellyel mindenki meg lett volna elégedve. A politikában az a jó, ami eredményes! A 2010-2018 évek közötti kormány munka, messzemenően felette áll a 2002-2010 évek közöttinek.

    A vita az érvek, nem pedig az érzelmek csatája. A vita kiművelt elmék számára való. Kiművelt elmék számára, izgalmas játék, a kusza elmék számára csata, amelyet mindenképpen meg akarnak nyerni, még akkor is, ha abba belepusztul az igazság. Az ellenzék durván támadja Orbán Viktor miniszterelnököt. Ha az ellenzékkel kiállna a Miniszterelnök vitára, kénytelen lenne lesüllyedni gyűlölködők szintjére. A reális zöldek jobbnak tartják a hallgatást. A gyűlölködő nem lehet a nemzet szellemi vezére, akire érdemes s hasznos hallgatni. A baloldali ellenzékiek mindent és mindenkit bírálnak, csak önmagukat nem. Holott maguk közül Miniszterelnök jelöltet még sohasem találtak. Más ellenzékiek nagyravágyása felveti az ítélőképesség hiányát. Hamis és rosszhiszemű a rákosi végzés szittyázása. Az igaz magyarkodás, hamis a magyar embernek ellenszenves a benne megbúvó hízelgés és képmutatás.  Hangsúlyozzuk, hogy elsősorban a nemzet érdeke, a hasznossági szempont legyen irányadó.
Hazánk 2002-2010 években visszakerült az IMF fogságába. A gazdasági globalizáció kivette a hatalmat a kormány kezéből, a pénzügyi hatalom kezébe kerültünk, melyet egyetlen cél motivált a rövidtávú pénzbeli nyereségre való törekvés, fenn állt a politikai függetlenségünk elvesztése.  

Juhos László, elnök

     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.