OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. január 19., péntek 16:19

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2018. január 19., péntek (OS) - Reakció a Fidesz támadásaira -

    Szél Bernadett érvényes átvilágítással és mandátummal rendelkező országgyűlési képviselő, a Nemzetbiztonsági bizottság tagja, ezért joga van ott lenni az üléseken, és ez így lesz jövő csütörtökön, és a bizottság minden hátralévő ülésén. A valódi nemzetbiztonsági kockázatot nem Szél Bernadett jelenti, hanem az, ha a fideszes tagok minden jogalap nélkül lehetetlenné teszik a parlament egyik legfontosabb bizottságának munkáját, vagy ha Orbán Viktor konkrét kérés ellenére sem hajlandó megjelenni a bizottság előtt.

A Fideszt valójában egy dolog zavarja, hogy Szél Bernadett valódi kérdéseket tesz fel, és nem engedi a kormányzati propaganda eszközévé süllyeszteni a Nemzetbiztonsági bizottságot. A bojkott és a Fidesz támadásai csak azt bizonyítják, hogy az LMP jó úton jár, ezért mi folytatjuk a munkát, és továbbra is a valóságról fogunk beszélni a Nemzetbiztonsági bizottságban, a parlamentben és az ország minden pontján, mert tudjuk, hogy a valóság a Fidesz-kormány legnagyobb ellenfele.

LMP sajtó


     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.