OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. január 22., hétfő 16:56

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. január 22., hétfő (OS) - Stop-Orbán: állítsuk meg a hazudozást, a lopást és a csalást!

    A Fidesz 3 éve mindenkinek a szemébe hazudik a menekültekkel kapcsolatban. 60 milliárdot fizettek a haveroknak a gyűlöletkampányra miközben befogadtak 1300 menekültet és 20 ezer gazdasági bevándorlónak adtak pénzért letelepedési engedélyt.

Most tovább folytatják a pénzszórást az uszításra, amivel csak egy céljuk van, hogy eltereljék a figyelmet a kínos ügyeikről.

A Tiborcz botrány miatt 13 milliárdos büntetést kell majd a magyaroknak fizetniük azért, mert Orbán Viktor elcsalt uniós pályázatok révén közpénzzel támogatta a vejét.

60 milliárd a haveroknak és 13 milliárd a családnak. Mindenkinek el kell kezdenie számolni, amikor legközelebb egy több hónapos várólistára kerül fel vagy belép egy lepusztult kórházba, hogy mennyit ér még meg neki Orbánék gazdagodása.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.