OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. január 25., csütörtök 11:16

A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. január 25., csütörtök (OS) - A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány azzal a céllal hozta létre az ÉRTE-m TE-tetted Díjat, hogy lehetőséget biztosítson diákoknak arra, hogy mentor tanáraik, nevelőik felé kifejezhessék megbecsülésüket.

    A gyermekekkel, fiatalokkal foglalkozó szakembereket elismerő díjra diákok egyénileg és csoportként, 4 kategóriában jelölhetik az őket támogató magyarországi és határontúli felnőtteket:
Aki észrevett - művészeti, természettudományos és informatikai ismereteket átadó pedagógus, nevelőtanár, aki felfedezte és támogatja az alkotóképességet;
Aki megértett - iskolapszichológus, gyermekpszichológus, családgondozó, akivel bizalmas kapcsolat alakult ki, akihez a fiatalok problémáikkal mindig őszintén fordulhatnak;
Aki meglátta bennem - szakkörök, művészeti és tudományos diákcsoportok vezetője, aki türelmesen és jó szervezőkészséggel támogatja és felkészíti diákjait versenyekre, csapatmunkákra;
Aki hitt bennem - mentor és nevelő tanárok, akiknek lelkesítésére, irányítására, támogatására, határozottságára mindig számíthatnak a tanítványok.

A jelöltek közül az Alapítvány Kuratóriuma és a művészet, tudomány, oktatás területén kiemelkedő szakemberekből álló zsűri választ ki 5 főt, akik a díj anyagi és erkölcsi elismerésében részesülnek.

A zsűri a jelölőket szabadidős programokon való részvételi lehetőséggel jutalmazza.

A jelölések 2018. február 20-ig nyújthatók be elektronikus úton. Pályázati űrlap és részletes kiírás: http://messzehangzo.hu/?p=9484

     Kiadó: Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.