OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. január 29., hétfő 15:19

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. január 29., hétfő (OS) - Megint azok a szervezetek kiabálnak, amelyek rajta vannak Soros kifizetési listáján - Reagálás a 14 "civil szervezet" bejelentésére

    Megint azok a szervezetek kiabálnak, amelyek rajta vannak Soros kifizetési listáján. A Soros-hálózathoz tartozó szervezetek minden eszközt megragadnak, hogy kibújjanak a külföldről pénzelt szervezetek átláthatóságáról szóló törvény alól. Hónapok óta mindent megtesznek, hogy ne kelljen bevallaniuk, honnan és mennyi külföldi támogatást kapnak.  A törvényt éppen azok támadják kezdettől a leghevesebben, akik szervezik a bevándorlást, lebontanák a határzárat, támogatják a kvótát, megindítanák a betelepítéseket és végrehajtanák a Soros-tervet. Ők azok, akik már a Stop Soros törvénycsomagot is támadják, mert amiatt azt is be kellene vallaniuk, ha a bevándorlást bármilyen módon elősegítik és külföldi támogatásaik után 25%-os határvédelmi illetéket kellene fizetniük.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.