OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. február 1., csütörtök 15:43

A VDSzSz Szolidaritás közleménye
    Budapest, 2018. február 1., csütörtök (OS) - Együttműködési megállapodást kötöttek a KVKF reprezentatív ágazati szakszervezetei! A Közúti Közlekedési Szakszervezet, a Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége, a Mozdonyvezetők Szakszervezete, a Vasutasok Szakszervezete és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete Szolidaritás sikerként értékeli, hogy hosszú munka eredményeként 2018. február 12-én megalakul a Közszolgáltató Vállalkozások Konzultációs Fóruma (KVKF).

    Az érdekegyeztető fórum célja, hogy az állami vállalatok munkavállalóit érintő döntésekről közvetlenül is egyeztethessenek a résztvevő szakszervezetek, a munkaadók, valamint a tulajdonos, állami oldal képviselői.

Ennek előkészületeként a fenti ágazati szakszervezetek megállapodást kötöttek február 1-jén: együttműködnek egymással, a KVKF munkájában egységes, előre egyeztetett álláspontot képviselnek a Fórum hatékony, érdemi működésének elősegítése érdekében.

A KVKF munkájában a szakszervezeti oldalon kívül a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium képviselői, munkaadói oldalról a Stratégiai Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetségének tagjai vesznek részt.

     Kiadó: VDSzSz Szolidaritás

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.