2024. április 26. péntek

2018. február 1., csütörtök 16:20

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye
    Budapest, 2018. február 1., csütörtök (OS) - Dömötör Csaba hazugságügyi államtitkár megint lebukott

Hoppá! Egy újabb bizonyíték, hogy a Fidesz hazudik és híreket hamisít! Dömötör Csaba és nyomában a fideszes lakájmédia egy fotó alapján azt állítja, hogy hidegvágóval a kezemben a határkerítés lebontására kértem az MSZP elnökét. A fotó azonban még a 2014-es MSZP pártértekezleten készült, amikor szó sem volt még a fizikai határzárról. Az Orbánisztán és Európa közötti ideológiai vasfüggöny szimbolikus lebontásáról beszéltem, ami egyébként a Dömötör által a fénykép mellé kiposztolt, hónapokkal későbbi nyílt levelemből ki is derül. De nyilván olvasni már nem volt ideje az államtitkár úrnak, csak megosztani, amit utasításba adtak neki.
Na, ennyit arról, hogy mi a Fidesz viszonya a valósághoz.

Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő