2024. április 19. péntek

2018. március 1., csütörtök 14:12

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 1., csütörtök (OS) - A választó polgárok, szellemi honvédők egyre erősödő akaratát tiszteletben tartva a CÖF-CÖKA március 15-én ismét Békemenetet szervez.

Magyarország szuverenitását kívülről támadók és a helyeslő belföldi ellenzékieknek békés demonstrációval jelezzük a magyar emberek többségi állásfoglalását.
Kérjük a népszavazás, és nemzeti konzultáció illegális bevándorlásról és a határkerítésről szóló több millió polgár szavazatának tiszteletben tartását.
Üzenjük, hogy a Békemenet indulási helyszínének a rendőrségre bejelentése jóval a hódmezővásárhelyi polgármester választás előtt, 2018. február 2-án megtörtént.
Lengyel civil barátaink Békemenetünkhöz jelezték csatlakozási szándékukat, értékelték, hogy Magyarország kiállt országuk brüsszeli szavazati jogának esetleges megvonása ellen. Emlékezve 1848 és 1956 elbukott szabadságharcaira, most a magyarokkal együtt kívánnak erőt mutatni a szovjet elnyomás után megszerzett nemzeti függetlenségünk megvédése érdekében.
Támogatjuk mindkét ország a közjót szem előtt tartó eredményes kormányzását. Nem feledjük, hogy 2010-re azok tették tönkre hazánkat, akik most, már a választások előtt kiszolgáltatnák a hatalomszerzést reményében a nyílt társadalom ideáját követőknek.

Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány