OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. március 1., csütörtök 14:12

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. március 1., csütörtök (OS) - A választó polgárok, szellemi honvédők egyre erősödő akaratát tiszteletben tartva a CÖF-CÖKA március 15-én ismét Békemenetet szervez.

    Magyarország szuverenitását kívülről támadók és a helyeslő belföldi ellenzékieknek békés demonstrációval jelezzük a magyar emberek többségi állásfoglalását.
Kérjük a népszavazás, és nemzeti konzultáció illegális bevándorlásról és a határkerítésről szóló több millió polgár szavazatának tiszteletben tartását.
Üzenjük, hogy a Békemenet indulási helyszínének a rendőrségre bejelentése jóval a hódmezővásárhelyi polgármester választás előtt, 2018. február 2-án megtörtént.
Lengyel civil barátaink Békemenetünkhöz jelezték csatlakozási szándékukat, értékelték, hogy Magyarország kiállt országuk brüsszeli szavazati jogának esetleges megvonása ellen. Emlékezve 1848 és 1956 elbukott szabadságharcaira, most a magyarokkal együtt kívánnak erőt mutatni a szovjet elnyomás után megszerzett nemzeti függetlenségünk megvédése érdekében.
Támogatjuk mindkét ország a közjót szem előtt tartó eredményes kormányzását. Nem feledjük, hogy 2010-re azok tették tönkre hazánkat, akik most, már a választások előtt kiszolgáltatnák a hatalomszerzést reményében a nyílt társadalom ideáját követőknek.

     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.