OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 14. péntek
Ismertető


2018. március 2., péntek 12:15

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 2., péntek (OS) - A Jobbik-kormány teljes körű védelmet fog biztosítani hazánknak

    Meglepő módon Orbán Viktor kivételesen jól látja a helyzetet, ugyanis Miskolcon tegnap azt mondta, hogy minden választókörzetben lesz bevándorláspárti, és azt ellenző jelölt. A 2018-as országgyűlési választáson a Jobbik mind a 106 választókerületben indít jelöltet, akik elutasítják a bevándorlás minden formáját, és a jelek szerint mindenhol lesznek fideszes jelöltek, akik pénzért, vagy titokban hajlandóak betelepíteni bárkit egy idegen kultúrából. A Fidesz-KDNP kormány eddig több ezer migránst telepített be titokban, és mintegy húszezret pénzért. A Jobbik a határt nem csak kerítéssel, hanem határőrséggel fogja védeni április 8. után, és ezzel meg fog szűnni a több éve tartó fideszes migránsbiznisz, a felelősök pedig kemény elszámoltatásra számíthatnak.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.