OS Országos Sajtószolgálat
2019. március 21. csütörtök
Ismertető


2018. március 5., hétfő 16:45

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. március 5., hétfő (OS) - DK: Reagálás Budai Gyulára - Ismét Czeglédyvel fogunk ellene pert nyerni

    Van ami nem változik a Fidesznél: ha valaki érdemi politikai ellenfele Orbán Viktornak, akkor azt minden eszközzel le kell járatni és be kell feketíteni. Budai Gyula mai sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy "Czeglédy Csaba az MSZP és a DK titkos pártpénztárnoka". Budai jól ismert hazudozó a bíróságok előtt; hazug kijelentései miatt a DK számtalan pert nyert meg ellene az elmúlt években.

A Demokratikus Koalíció visszautasít minden képtelen vádat és ismételten pert indít Budai Gyula ellen. A pert most is Czeglédy Csaba ügyvédi irodája fogja vinni, ahogy számtalan korábbi esetben is. Bizonyítsa csak be Czeglédy ügyvédi irodája, hogy a Csabát és a demokratikus ellenzéket vádolók beteges hazudozó gazemberek.

DK Sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.