2024. április 26. péntek

2018. március 6., kedd 10:34

A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületének közleménye
    Budapest, 2018. március 6., kedd (OS) - Csaknem 2 milliót kaptak a Szegedi Cicamentők Ha baj van, felkapjuk a fejünk, és mindig joggal kérdezzük, nem lett volna-e egyszerűbb megelőzni a bajt? Mi, a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete a baj megelőzésében hiszünk, és ehhez a munkánkhoz kaptunk minden eddiginél nagyobb támogatást! Új ivartalanítási programot indíthatunk, amellyel sokat tehetünk városunk érdekében

A kóbor állatok jelentette közegészségügyi és társadalmi problémák enyhítése miatt tartja kiemeltnek a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete a szemléletformáló kampányok mellett a rendszeres ivartalanításokat, mint a nem kívánt szaporulat megakadályozásában a leghumánusabb megoldást. Különböző támogatásoknak köszönhetően 2017-ben mintegy 200 macskát ivartalanítottunk, most pedig a Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz svájci alapítvány

minden eddiginél nagyobb összeggel,

1 millió 800 ezer forinttal segíti

a Szegedi Cicamentőket!

Ezzel a svájci szervezet a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületén keresztül már 4,5 millió forintot fordított Szeged kóborállat-problémájának megoldására!

Élnek Szegeden és a külső kerületekben magas létszámú cicakolóniák, gócpontok, amelyek ivartalanítása nélkül nem érhetünk el számottevő eredményt. Ez a támogatás jóval több, mint 100 állat ivartalanítását teszi lehetővé, és ez azt is jelenti,

minden eddiginél hatékonyabban végezhetjük a munkánkat!

Új ivartalanítási programunkban is kóbor állatok és rászoruló gazdik kedvenceinek ivartalanítását végezzük.
     Kiadó: Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete