2024. április 26. péntek

2018. március 14., szerda 17:49

A Családok Pártja közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OS) -

Ne engedjük meg, hogy ez megtörténjen! Hiszen a család a jövője az emberiségnek. Bánjunk egymással emberséggel, tartsuk tiszteletben a mások döntését, tiszteljük embertársainkat,  hiszen akkor tudunk jövőt teremteni, akkor lesz bizalom, ha van család.
Több jelöltünket érte negatív diszkrimináció, támadás  a Családok Pártját illetően megjelent és megjelenő híresztelések miatt, illetve egy-egy jelöltünknek az állása, megélhetése is veszélybe került, mert a különböző szenzációt hajszoló újságírók a saját lakásukban, a magánszférájukban  folyamatosan a  mindennapi életük végzése közben zaklatták és zaklatják a munkahelyükig  kísérgetve, követve  őket, mely  egyes munkáltatók számára olyannyira nem kívánatos volt, hogy elbocsájtások történtek. Ezen esetek  kapcsán kezdjük azt érezni, hogy a demokrácia és a jogállamban való élés az csak az álmainkban volt, vagy lesz.
     Kiadó: Családok Pártja