OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. március 14., szerda 17:49

A Családok Pártja közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. március 14., szerda (OS) -

    Ne engedjük meg, hogy ez megtörténjen! Hiszen a család a jövője az emberiségnek. Bánjunk egymással emberséggel, tartsuk tiszteletben a mások döntését, tiszteljük embertársainkat,  hiszen akkor tudunk jövőt teremteni, akkor lesz bizalom, ha van család.
Több jelöltünket érte negatív diszkrimináció, támadás  a Családok Pártját illetően megjelent és megjelenő híresztelések miatt, illetve egy-egy jelöltünknek az állása, megélhetése is veszélybe került, mert a különböző szenzációt hajszoló újságírók a saját lakásukban, a magánszférájukban  folyamatosan a  mindennapi életük végzése közben zaklatták és zaklatják a munkahelyükig  kísérgetve, követve  őket, mely  egyes munkáltatók számára olyannyira nem kívánatos volt, hogy elbocsájtások történtek. Ezen esetek  kapcsán kezdjük azt érezni, hogy a demokrácia és a jogállamban való élés az csak az álmainkban volt, vagy lesz.
     Kiadó: Családok Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.