OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. március 16., péntek 16:03

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 16., péntek (OS) - Bősz Anett, Bárány Balázs és Gőgös Zoltán zár alá vette Tiborcz keszthelyi vagyonát

    Bősz Anett, Bárány Balázs és Gőgös Zoltán a sajtótájékoztató után egy sárga szalaggal tekerte körbe az Orbán családjának érdekeltségébe tartozó Helikon Hotel bejáratát. A Liberálisok és a MSZP szerint a Magyarországra váró büntetést Tiborcz István törvénytelen vagyonából kell majd megtéríteni, ezért április 8-a után le kell foglalni azokat az ingatlanokat, amelyeket a kormányfő veje politikai kapcsolatainak és korrupt beruházásainak köszönhetően kaparinthatott meg az elmúlt ciklusban. Az ellenzéki politikusok szerint Tiborcz István kétszeresen is meg akarja károsítani a magyar embereket. Túlárazott és silány minőségű közvilágítással árasztja el az országot, majd az emiatt kiszabott, várhatóan 13 milliárd forintos büntetést is az adófizetőkkel fizettetné meg.

Tiborcz István botrányos lámpáiból Keszthelynek is jutott, ezután vette meg a kormányfő veje előbb a jachtkikötőt, majd két évvel később a Hotel Helikont és a Hullám szállót. A három ingatlan együttes értékéből a várható uniós büntetés jelentős hányadát törleszteni lehetne. A Változás Szövetsége szerint a választások után vissza kell állítani a független magyar ügyészséget, és az összes gyanús beruházást ki kell vizsgálni. Senki nem kerülheti el a felelősségre vonást a magyar emberek megkárosításáért!

Az MSZP élőben közvetítette a sajtótájékoztatót a Facebookon:

https://www.facebook.com/mszpfb/videos/1791978440859878/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.