OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. március 19., hétfő 15:56

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 19., hétfő (OS) - Reagálás Gulyás Gergely sajtótájékoztatójára

    Amint a "milliárdos" Kósa Lajos, a volt kommunista besúgó Szita Károly és az állatokat helikopterről lövöldöző Semjén Zsolt lemondanak, Mészáros Lőrinc és Tiborcz István visszafizetik az ellopott közpénzt, amennyiben a Fidesz-KDNP kormány kiáll Magyarországért Brüsszelben, valamint befejezik a migránsok pénzért és titokban történő betelepítését, akkor fogunk elgondolkodni Gulyás Gergely felvetésén.

A választás rendjét nem egy kötetlen beszélgetésen elhangzott komolytalan kérdés veszélyezteti, hanem az a miniszterelnök, aki március 15-én mindenkit jogi eljárással fenyegetett meg, aki nem a Fideszre szavaz. Aki egy nemzetet így megfenyeget, azt április 8-án a választók fogják visszaléptetni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.