OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 1. szerda
Ismertető


2018. március 24., szombat 01:42

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője közleménye
    Budapest, 2018. március 24., szombat (OS) - A brüsszeli terrortámadás magyar áldozata szólalt meg az EU-ban - Morvai reagált (videóval)

    https://www.youtube.com/watch?v=Dka9JOpMT24

Hallgassa meg a magyar Erzsébet megrendítő történetét. A fiatal édesanya a brüsszeli repülőtéren történt terrortámadásban sérült meg súlyosan. Mit kíván tenni az Európai Unió a további európai terrorcselekmények megelőzése érdekében? És mit tehet Magyarország? A válasz nyilvánvaló - és április 8-án, a választáson messzemenően szem előtt kell tartanunk. A terrorizmus és a terrorcselekmények elleni legjobb védekezés a tömeges migrációnak az ország és Európa határain kívül tartása. Az Európai Uniónak viszont nem tetszik ez a logika, a terrorcselekményeket az egyébként "szükséges", "kedvező", és "kívánatos" tömeges migráció "velejárójának" kezelik, a terrorcselekmények áldozatait pedig "járulékos veszteségnek". Hallgassa meg Morvai Krisztina felszólalását és elemzését is arról, milyen felháborító módon közelíti meg az Európai Unió az európai terrorizmus kérdését.
     Kiadó: Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.