OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. március 25., vasárnap 19:35

T. Mészáros András polgármester közleménye
    Budapest, 2018. március 25., vasárnap (OS) - T. Mészáros András polgármester közleménye az érdi plakátrongálások ügyében.

    
KÖZLEMÉNY
A leghatározottabban elítéljük a plakátrongálásokat! A jelek szerint a hatalomvágyó ellenzék Érden nemcsak a Fidesz plakátjait, hanem már egymást sem kíméli. Még az olyan szélsőséges provokációtól sem riadnak vissza, mint a tiltott önkényuralmi jelképek használata. Érd a választási kampányig békés város volt, és bár kértük az ellenzéket a kulturált kampányolásra, láthatóan hiába. Először a város közgyűlését használták botrányokozásra, most pedig a választási plakátokat, kampányirodákat kezdték rongálni.
Reméljük, a választás másnapján az ellenzéki pártok jelöltjei visszamennek oda, ahonnan jöttek, Tatára, Budapestre, Kerekegyházára, s távozásuk után újra a megszokott, békés hétköznapokat élhetjük.

A plakátrongálások ügyében dr. Bács István alpolgármester vasárnap koradélután megtette a rendőrségi feljelentést az érdi rendőrkapitányságon.

Érd, 2018. március 25.

T. Mészáros András
polgármester

     Kiadó: Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

------------------------------------------------------------------
     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.