OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2018. március 26., hétfő 12:47

A Magyar Gyógyszerész Kamara közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. március 26., hétfő (OS) -

    Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott beszédében elmondta, külön öröm számára, hogy megvalósult mindaz, amit 4 évvel ezelőtt a Sümegen megtartott Vándorgyűlésen megígért, vagyis a gyógyszerészi többségi tulajdon, a fiatal gyógyszerészek helyzetbehozása, valamint a patikák gazdasági működőképességének stabilizálása. Kitért arra is, hogy ezek az elért eredmények viszont veszélyben vannak, mert a baloldal által megnevezett egészségügyi miniszter jelölt, Komáromi Zoltán már tett arra vonatkozó kijelentést, hogy visszafordítaná a 2010 óta elindult pozitív változásokat, és megszüntetné a gyógyszerészek kötelező többségi tulajdonának rendszerét. Ezért fontosnak tartja kijelenteni, hogy amíg ez a kormány megkapja a választók bizalmát, addig a gyógyszertárakat nem vehetik vissza a gyógyszerészektől, és a gyógyszerellátás jelenlegi rendszerét meg fogják védeni.

Budapest, 2018. március 26.
Magyar Gyógyszerészi Kamara

     Kiadó: Magyar Gyógyszerész Kamara

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.