2024. április 26. péntek

2018. március 27., kedd 16:16

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) - Mit tesz a Momentum a kormányváltásért? A mai napon Galgóczi Péter visszalépett Pest 11. OEVK-ban.

Galgóczi Péter évek óta elismert aktivista, és mindig fontos ügyek mellé állt oda. Most a kormányváltás ügye mellé állt, ezért visszalépett Pest megyei választókerületében a legesélyesebb helyi ellenzéki jelölt javára. Bejelentésében arra buzdította a többi párt jelöltjeit, hogy jussanak egyezségre, hogy legyen remény a Fidesz jelöltjének legyőzésére.

A visszalépést a Momentum vezetősége is támogatja, és kiáll Galgóczi Péter döntése mellett. A Momentum vezetősége ismét leszögezte: mindent megteszünk a kormányváltásért, és addig fogjuk ütni a rendszert, amíg össze nem roppan.

Kiadó: Momentum Mozgalom