OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. március 27., kedd 16:16

A Momentum Mozgalom közleménye
    Budapest, 2018. március 27., kedd (OS) - Mit tesz a Momentum a kormányváltásért? A mai napon Galgóczi Péter visszalépett Pest 11. OEVK-ban.

    Galgóczi Péter évek óta elismert aktivista, és mindig fontos ügyek mellé állt oda. Most a kormányváltás ügye mellé állt, ezért visszalépett Pest megyei választókerületében a legesélyesebb helyi ellenzéki jelölt javára. Bejelentésében arra buzdította a többi párt jelöltjeit, hogy jussanak egyezségre, hogy legyen remény a Fidesz jelöltjének legyőzésére.

A visszalépést a Momentum vezetősége is támogatja, és kiáll Galgóczi Péter döntése mellett. A Momentum vezetősége ismét leszögezte: mindent megteszünk a kormányváltásért, és addig fogjuk ütni a rendszert, amíg össze nem roppan.

     Kiadó: Momentum Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.